Cégnév:

Eurotruck Mobil 94 Kft.

Cím:

6065 LAKITELEK, KISALPÁR 64

Telefon:

0620/922-4021

Fuvarszervezés

Cégünk 2008-ban alakult Lakiteleken. Az Eurotruck Mobil ’94 Kft. belföldi és nemzetközi fuvarozással, áruszállítással, raklapos árufuvarozással is foglalkozik.

Célunk a partnereink igényeinek kiszolgálása, folyamatos fejlődés mellett. Megbízóinkat kiemelt figyelemmel kezeljük, kéréseiket igyekszünk minél rugalmasabban kezelni, kiválasztani a számukra legmegfelelőbb fuvarozási módot és gépkocsi típust, versenyképes fuvardíj ellenében.

Cégünk 24 tonna tömegig vállalja komplett valamint részrakományok fuvarozását. Figyelmünket elsősorban az alábbi országokra összpontosítjuk: Németország, Franciaország, Belgium, Hollandia, Dánia, Csehország, Ausztria, Svájc.

Legfontosabb alapelvünknek tekintjük a fuvarozási megbízások gyors, rugalmas, megbízható és magas színvonalú végrehajtását. Ennek érdekében gondoskodunk a gépkocsik és az egyéb felszerelések műszaki állapotának állandó ellenőrzéséről és karbantartásáról.

Állandó megbízásainkat és eseti fuvarjainkat is a vevői igények, valamint a nemzetközi közúti fuvarozásra vonatkozó hatósági, jogi, közlekedésbiztonsági szabályok betartásával végezzük.

Reméljük, rövid bemutatkozónk elnyerte tetszésüket és hamarosan mi is hozzájárulhatunk szolgáltatásainkkal üzleti sikereikhez és bízunk benne, hogy hamarosan az Önök Cégét is elégedett Ügyfeleink között tarthatjuk számon.

Árajánlat kéréssel és a további információkkal kapcsolatban kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a fenti elérhetőségek egyikén.